Liepāja | Skolēnu brīvdienās aicina uz Jauniešu Biznesa skolu

Datums: 
23. Oktobris, 2017 līdz 27. Oktobris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Biedrība Business HUB Liepāja

Biedrība Business HUB Liepāja sadarbībā ar Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldi, Kurzemes Biznesa inkubatoru un Liepājas pilsētas Jauniešu māju aicina jauniešus uz 23. – 27. oktobrī, skolēnu rudens brīvdienu laikā, notiekošo Jauniešu biznesa skolas nometni.

Nometnes mērķis ir sniegt jauniešiem izglītojošu un iedvesmojošu ieskatu uzņēmējdarbībā kā karjeras izvēles alternatīvā, tās plusiem, mīnusiem, iespējām, mītiem un realitāti. Tā ir lieliska iespēja sastapt līdzīgi domājošos, pārbaudīt savas spējas un talantus, kā arī iegūt jaunus draugus un noderīgus kontaktus.

Dalība Jauniešu Biznesa skolā ir bezmaksas, taču vietu skaits ir ierobežots! Nometne notiek ar Liepājas pilsētas domes atbalstu un Eiropas Sociālā Fonda (ESF) programmas SAM 8.3.5. projekta Nr. 8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros.

Piesakies, atļaujies būt drosmīgs!

Vairāk informācijas par nometni un pieteikšanās procesu var iegūt saitē - http://kbi.lv/index.php/2017/10/05/skolenu-brivdienas-aicina-uz-jauniesu...

Kontaktinformācija: 
info@kbi.lv
Reģions filtram: