Liepājā | 3. decembris - seminārs "Valodas nozīme personīgā zīmola izveidē un pilnveidē"

Datums: 
3. Decembris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas latviešu biedrības nams

Europe Direct informācijas centrs Liepājā sadarbībā ar LTRK Kurzemes nodaļu 2018. gada 3.decembrī plkst. 11:00, Liepājas Latviešu biedrības nama Kamerzālē piedāvā bezmaksas semināru "Valodas nozīme personīgā zīmola izveidē un pilnveidē".

Valoda ir mūsu vizītkarte, un, uzlabojot valodas prasmes un papildinot vārdu krājumu, kļūstam zinošāki, inteliģentāki, spējam labāk formulēt domu, argumentēt viedokli, risināt sarežģītas situācijas un improvizēt. Savukārt mūsu korporatīvā komunikācija ļoti daudz liecina par uzņēmuma kultūru, profesionalitāti, kompetencēm, kvalitāti, interesi par klientu un attieksmi pret darbiniekiem.
Seminārs sniegs iespēju paraudzīties uz šķietami tik zināmās valodas lietojumu no malas.

Semināru vadīs Aiga Veckalne, aizrautīga čehu un slovāku valodas tulkotāja, filoloģe un latviešu valodas praktiķe, uzņēmumu izveides un vadības eksperte starptautiskās uzņēmējdarbības jomā.

Plašāka informācija par semināru - http://chamber.lv/events/2018/12/6146/event/2831

Reģistrācija līdz 30.11.18. (vietu skaits ierobežots): https://goo.gl/forms/39Fj5jvTf437GuFu2 vai pa e-pastu: kristine.zabe@chamber.lv

Apmeklējot pasākumu, Jūs piekrītat savu bilžu un video publicēšanai LTRK un Europe Direct informācijas centra Liepājā mājas lapās un sociālajos tīklos.

Kontaktinformācija: 
E-pasts: kristine.zabe@chamber.lv
Reģions filtram: