Aicinām uzņēmumus pieteikties uz platībām nacionālajos kopstendos izstādē „SIAL Paris 2020”

Pieteikties šeit

+371
Datums: 
10. Marts, 2019
Vieta: 
Rīgā Struktoru ielā 14 LV-1039

Lai savlaicīgi rezervētu kopstendu vietas, aicinām pārtikas uzņēmumus pieteikties uz interesējošo platību un atrašanās vietu attiecīgajās hallēs 2020.gada starptautiskajā izstādē Francijā, “SIAL PARIS 2020”, kas notiks nākamā gadā no 18.-22.oktobrim.
Izstāde Parīzē notiek katru otro gadu, un uzņēmumiem ir iespēja startēt izstādē paredzētajā Latvijas kopstendos, pateicoties valsts atbalstam, nerūpējoties par stenda dizainu, kā arī saņemot līdzfinansējumu dalībai līdz 20%. Atbalstu iespējams saņemt arī LIAA.

Precīza stenda platības maksa vēl nav zināma, bet 2018.gadā tā bija sekojoša:

Neaprīkota platība EUR 435/m2. Minimālā iespējamā laukuma platība – 10,5 m2, kurā ietilps koptelpām (virtuvei un noliktavai) vajadzīgā platības daļa (līdz 1,5m2 ).

Dalības maksa EUR 605,00.

Ja vēlaties garantēt sev vietu kopstendos, rakstiet brīvā formā iesniegumu un garantijas vēstuli par dalību izstādē (pielikumā), norādiet vēlamo halli, kurā gribētu atrasties, kā arī norādiet platības lielumu. Garantijā jānorāda, ka apņematies segt izmaksas dalības atteikuma gadījuma, kas radušās organizatoriem uzņēmuma dalības organizēšanai (platības un reģistrācijas maksa). Ieskanēts un parakstīts iesniegums- apliecinājums jāsūta, adresējot Andrai Ūdrei (andra.udre@arei.lv) līdz š.g. 10.martam. Oriģināls jānosūta pa pastu vai jāiesniedz personīgi Rīgā, Struktoru ielā 14, LV-1039.
AREI un LR Zemkopības ministrija, īstenojot programmu par atbalstu tirgus veicināšanai ar mērķi palielināt un diversificēt Latvijas lauksaimniecības un pārtikas preču eksportu, piedāvā līdzfinansējumu dalībai Latvijas uzņēmumu kopstendā. AREI nodrošina izstādes dalībniekus ar līdzfinansējumu līdz 20% (tiešais maksājums Latvijas kopstenda dalībniekam) no neaprīkotas ekspozīcijas platības maksas, nepārsniedzot 18 m2 platību. Gadījumā, ja pretendentu iesniegumos norādītā līdzfinansējuma summa pārsniedz līdzfinansējumam plānoto kopējo finansējumu, AREI veic noteiktās atbalsta intensitātes proporcionālu sadalījumu.
Katram izstādes dalībniekam tiek nodrošināts kopīgs un vienots, pilnībā aprīkots stends- dizains, būve, uzņēmuma produkcijas paraugu vitrīna, 1 info lete, 1 bāra krēsls, apspriežu galds ar 4 krēsliem, atkritumu tvertne, grīdas segums, koplietojama virtuve ar noliktavu, stenda tīrīšana, elektrības pieslēgums, bukletu turētājs, uzņēmuma nosaukuma uzraksts uz paneļa un logo.
Uz līdzfinansējumu dalībai kopstendā var pretendēt Latvijā reģistrēts komersants, zemnieku saimniecība, kooperatīvā sabiedrība, kas darbojas lauksaimniecības un pārtikas produktu ražošanas un/vai tirdzniecības jomā, izņemot zivsaimniecības nozari.

Uzziņai: Izstāde “SIAL 2020” norisināsies Villepinte izstāžu centrā– Parīzē, Francijā 2020. gada 18.-22. oktobrī. Sīkāku informāciju par izstādi iespējams saņemt izstāžu rīkotājsabiedrības mājas lapā: www.sialparis.com.

Kontaktinformācija: 
Andra Ūdre, +371 29441332, andra.udre@arei.lv
Reģions filtram: