Aicinām amatniekus un tirgotājus pieteikties dalībai “Līvas ciema svētku” Līvas tirgū Liepājā

Datums: 
23. Maijs, 2020 līdz 24. Maijs, 2020
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas Promenāde

23. un 24. maijā Liepājā norisināsies lielākais tradicionālās kultūras notikums Kurzemē – “Līvas ciema svētki”. Aicinām Latvijas un citu valstu amatniekus, māksliniekus, tirgotājus, pārtikas ražotājus un ēdināšanas pakalpojumu sniedzējus līdz 2020. gada 3. aprīlim pieteikties dalībai Līvas tirgū, kas ir “Līvas ciema svētku” neatņemama sastāvdaļa.

Līvas tirgū gaidīti meistari, kas piedāvā tautas amatniecības un mākslas tradīcijās darinātus, oriģinālus un kvalitatīvus izstrādājumus, strādā ar dažādām metodēm un materiāliem, apvienojot seno amatu prasmes, tehnoloģiju attīstību un mūsdienu dizaina elementus, un ir gatavi divu dienu garumā veikt amatniecības vai pārtikas izstrādājumu tirdzniecību, vai amata prasmju demonstrējumus. “Līvas tirgus” būs atvērts 23. maijā 10:00 – 19:00 un 24. maijā 11:00 – 15:00.

„Līvas ciema svētkos” divu dienu garumā ikviens varēs baudīt bagātu kultūras programmu, vērot amatu prasmju demonstrējumus, nogaršot ēdienus un dzērienus, kā arī iepirkties tirgū. Visas aktivitātes notiks Liepājas pilsētas vēsturiskā centra teritorijā, lai akcentētu nemateriālā kultūras mantojuma un materiālā kultūras mantojuma mijiedarbību.

Pieteikuma veidlapa un papildus informācija saitē - https://www.liepajaskc.lv/aicinam-amatniekus-un-tirgotajus-pieteikties-d...

IEPLĀNO LIEPĀJU! :)

(www.liepajaskc.lv; www.liepaja.lv)

Kontaktinformācija: 
www.liepajaskc.lv
Reģions filtram: