Ikmēneša uzņēmēju tikšanās Aizkrauklē "Ciemos pie uzņēmēja"

Datums: 
23. Septembris, 2020
Vieta: 
Jaunceltnes ielā 30A-27 Aizkrauklē zīmola “Hip hip urrā” radošajā studijā- veikalā

Labdien!
Aicinām Jūs uz rudens pasākumu “Ciemos pie uzņēmēja” 23.09.2020. no plkst. 13:00, zīmola “Hip hip urrā” radošajā studijā- veikalā, Jaunceltnes ielā 30A-27, Aizkrauklē.
Pēc ilgāka pārtraukuma Aizkraukles novada Uzņēmējdarbības atbalsta centrs sadarbībā ar Aizkraukles tūrisma punktu un vietējiem uzņēmējiem ir nolēmis atsākt rīkot ikmēneša uzņēmēju tikšanās reizes.
Pasākumā “Ciemos pie uzņēmēja” aicināti piedalīties visi interesenti — gan lielie, vidējie un mazie, gan tikko darbību uzsākušie, kā arī jau pieredzējušie uzņēmēji. Galvenais mērķis ir apmainīties ar pieredzi.
Septembra mēnesī apmeklēsim SIA “ENSIO” zīmola zīmola “Hip hip urrā” radošo studiju un dāvanu veikalu, un viesosimies saimnieku Guntas un Oskara Otto medus mājā.
Ieguvumi uzņēmējiem:
* Jaunas idejas un iedvesma
* Mācīšanās no citu kļūdām un/vai sasniegumiem
* Kontaktu veidošana
* Iespēja prezentēt savu zīmolu un uzņēmuma kultūru

Vietu skaits ierobežots. Dalība tikai ar pieteikšanos! Lūdzu pieteikties šeit: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenhdCiGeL5jptMyk_2t7iqSclxhL2m...

Darba kārtība pielikumā.

Kā arī aicinu Aizkraukles uzņēmējus pieteikt savu uzņēmumu, nākamajai uzņēmēju tikšanās reizei “Ciemos pie uzņēmēja”, zvanot Uzņēmējdarbības speciālistei Baiba Kellerei uz mob. tālr. 26227581 vai rakstot e-pastā: Baiba.Kellere@aizkraukle.lv

Kontaktinformācija: 
Baiba Kellere; tālr. 26227581; Baiba.Kellere@aizkraukle.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
23.09.2020.-programma.pdf145.04 KB
Reģions filtram: