Ventspils Biznesa atbalsta centrs aicina uz "Biznesa Rītu" ar Jāni Palkavnieku

Datums: 
17. Decembris, 2020

18.decembrī plkst. 10:15, "Biznesa rīts" ar Jāni Palkavnieku: "Cilvēcīgas prasmes digitālā laikmetā"

Aicinājums interesentiem pievienoties tiešsaistē platformā “Zoom” un piedalīties seminārā “Biznesa rīts”, kas norisināsies šī gada 18. decembrī no plkst. 10:15 līdz 12:15. Semināra laikā Jānis Palkavnieks, “Draugiem Group” runasvīrs dalīsies zināšanās par paaudžu atšķirībām, dažādības vadību, tehnoloģiju, kā arī mūsdienu zināšanu izmantošanu ikdienas darbā. Semināra laikā būs iespēja dzirdēt arī vietējo uzņēmumu pieredzes stāstus par savu darbību, izaicinājumiem un risinājumiem!
Jānis Palkavnieks, Draugiem Group runasvīrs, ir pieredzējis sabiedrisko attiecību profesionālis. Karjeru uzsāka, izveidojot un vadot Latvijas Universitātes Sabiedrisko attiecību departamentu. Vēlāk Eiropas Parlamentā sniedzis sabiedrisko attiecību konsultācijas Latvijas deputātiem. Pēc tam, strādājot par politikas redaktoru Diena.lv, izveidojis un vadījis pirmo Latvijas interneta televīziju “DienaTV”. Strādājis “Tet” kā sabiedrisko attiecību speciālists, blogeris un izstrādājis sociālo mediju komunikācijas stratēģiju. Studējis teoloģiju un reliģiju zinātni Latvijas Universitātē, kā arī zīmolvedību Londonas biznesa skolā un krīzes komunikāciju Vācijas Komunikāciju akadēmijā.

Uzstāsies arī Dāvids Egle, SIA Aspired valdes priekšsēdētājs, kurš pastāstīs par uzņēmumu, kas nodarbojas ar interaktīvo eksponātu ražošanu, un sniegts virtuālo tūri uzņēmuma ražošanas telpās.

Piesakies: https://forms.gle/oCQQ14uFfgdU1dFi9
Vairāk info: https://www.vatp.lv/biznesa-rits-18-decembri

Kontaktinformācija: 
www.facebook.com/Ventspilsbac
Reģions filtram: