„Laukiem būt” 6.mācību diena

Datums: 
17. Novembris, 2023
Vieta: 
ZOOM Platforma

Mācību cikla jauniešiem, jaunajiem uzņēmējiem un jaunienācējiem laukos “Laukiem būt!” 6. mācību diena par pārdošanu un sarunu vešanu, kā arī par prezentēšanas prasmēm kuru rīko LLKC Lauku attīstības nodaļa.

Tiešsaistes nodarbība ZOOM platformā* š.g. 17. novembrī laikā no plkst. 9.00 līdz 14.00.
Pirmo nodarbību vadīs biznesa apmācību trenere, uzņēmēja, LLKC Klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja Terēze Riekstiņa, kura pastāstīs, kāda ir veiksmīga pārdošanas saruna, kā tā jāstrukturē, lai nonāktu līdz rezultātam, kas apmierina visas iesaistītās puses, un daudz citu knifiņu, kas jāņem vērā, lai veiksmīgāk pārdotu savu produktu vai pakalpojumu.

Savukārt mācību dienas otro daļu vadīs Āris Birze, kurš ir Uzņēmējs, mentors, lektors, izaugsmes treneris un vairāku grāmatu autors. Viņš pastāstīs, kā izkopt un uzlabot prezentēšanas prasmes un kā vislabāk veidot jaunajam uzņēmējam tik nepieciešamo “lifta runu” jeb pitch.

Ieklausies, lai esi labākais!

Pieteikšanās pasākumam birojos visā Latvijā. Plašāka informācija un biroju kontaktpersonu informācija pieejama http://laukutikls.lv/nozares/uznemejdarbiba/jauniesi-uznemejdarbiba/atbalsts-jauniesiem-uznemejdarbibas-veicinasana

*Piekļuves saiti dalībai nodarbībā dalībniekiem izsūtīs biroja atbildīgā persona ne vēlāk kā dienu pirms nodarbības.

Pasākums tiek īstenots Valsts Kopējās lauksiamniecības politikas tīkla aktivitātes “Atbalsts uzņēmējdarbības veicināšanai lauku teritorijās” ietvaros.

Kontaktinformācija: 
laukiembut@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_6.diena_17.11.2023.pdf100.1 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: