25.04.2024IKuldīgaI Uzņēmēju brokastis

Datums: 
25. Aprīlis, 2024
Vieta: 
Kuldīgas Adatu fabrika

Novada uzņēmēj, 25. aprīlī 9.30-14.00 esi aicināts piedalīties Uzņēmēju brokastīs un uzzināt vairāk par digitalizācijas un inovāciju nozīmi mūsdienās – kā tā var palīdzēt optimizēt procesus uzņēmējdarbībā un veicināt produktivitāti tieši Tavā uzņēmumā. Pasākums norisināsies Kuldīgas Adatu fabrikā, Kalpaka ielā 4.

Uzņēmēju brokastu dalībniekus uzrunās Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inese Astaševska, savukārt pašvaldības izpilddirektors Rimants Safonovs stāstīs par aktualitātēm projektu realizācijā un plānotajiem pasākumiem. LIAA pārstāvniecības Kuldīgā un biedrības “Darīsim paši!” pārstāvji informēs par pieejamo valsts un Eiropas atbalstu. Pasākuma laikā saņemsi vērtīgus padomus, kā pārvarēt pārmaiņu vadības un komunikācijas galvenos klupšanas akmeņus, kā arī praktiskus ieteikumus par virtuālajiem rīkiem un to izmantošanu ikdienas darba procesos. Ar pieredzi, kā inovācijas un digitalizācijas procesi veicinājuši uzņēmuma izaugsmi, dalīsies uzņēmēji.

Pasākuma noslēgumā uzņēmēji pie kafijas tases un brokastīm būs aicināti piedalīties diskusijās un saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Lūdzam savu dalību pasākumā pieteikt līdz 19. aprīlim, zvanot pa tālruni 63350141, rakstot e-pastā: kaa@kuldiga.lv vai  aizpildot anketu https://ej.uz/aspw.

Kontaktinformācija: 
Tālr. 63350141, e-pasts: kaa@kuldiga.lv
Reģions filtram: