2019. gada februāra „Lauku Lapa”. Tās galvenās tēmas:
- Berlīnes Zaļā nedēļa – no spieķīša līdz ēdamām karotēm;
- Žurnāla “Latvijas Lopkopis”janvāra numurā;
- Pasākumā “Laukiem būt!” pieteiktas 64 biznesa idejas;
- Aktuāla informācija no VID;
- Piena nozares veselīguma trīs vaļi – resurss, zināšanas, tirgus spēks;
- Sertifikāts – apliecinājums droši ražotai pārtikai ilgtspējīgā vidē;
- Vai būt riekstu dārziem Latvijā?;
- Viesu māja “Rudzupuķes” piedāvā latgaliešu virtuvi;
- Jaunaudzes jāuzmana no meža dzīvniekiem;
- Briseles gaiteņos;
- Gandarījums par uzdrīkstēšanos.
Kategorijas:
Pielikums: