Semināri par aktuālo nozarē un Latvijas KLP Stratēģiskā plāna ieviešanā

Septembrī, oktobrī un novembrī Zemkopības ministrija (ZM) sadarbībā ar Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centru (LLKC) visā Latvijā organizēs deviņus reģionālos seminārus, kuros lauksaimniekiem skaidros gaidāmās aktualitātes nozarē un Latvijas Kopējās lauksaimniecības politikas Stratēģiskā plāna (KLP SP) ieviešanu 2025. un tuvākajos gados. Semināros skaidrojumus sniegs un uz jautājumiem atbildēs zemkopības ministrs Armands Krauze, ZM un Lauku atbalsta dienesta, Pārtikas un veterinārā dienesta, Valsts augu aizsardzības dienesta, Valsts tehniskās uzraudzības aģentūras, Zemkopības ministrijas nekustamo īpašumu meliorācijas jautājumos un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra atbildīgo iestāžu eksperti par lauksaimniecību.

Pirmie divi semināri notiks Vidzemē – Alūksnē un Madonā:

  • Alūksnē 19. septembrī, ceturtdienā, Alūksnes kultūras centrā, Brūža ielā 7, plkst. 13:00
    Semināra programma
  • Madonā 20. septembrī, piektdienā, Madonas novada kultūras namā, Raiņa ielā 12, plkst. 10:30.
    Semināra programma

Semināri notiks visos piecos Latvijas novados – Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, Zemgalē un Sēlijā: Alūksnē 19. septembrī, Madonā 20. septembrī, Krāslavā 9. oktobrī, Preiļos 10. oktobrī, Kuldīgā 17. oktobrī, Bauskā 24. oktobrī, Liepājā 31. oktobrī, Valmierā 7. novembrī un Bebrenē 21. novembrī.

Plašākai informācijai: Lita Gārbena, Valsts Kopējās lauksaimniecības politikas tīkla Sekretariāts – tālr. 28746100, lita.garbena@llkc.lv vai LLKC reģionālajos birojos.


Informāciju sagatavoja:
Dagnija Muceniece
ZM Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
tālrunis: 67027070; mob.: 26534104;
e-pasts: Dagnija.Muceniece@zm.gov.lv