Datums:
2. Aprīlis, 2015
Adrese:
Mācību priekšmeta mērķis un uzdevumi:
Sniegt zināšanas par HACCPsistēmas obligāti izpildāmām prasībām, kas izriet no pārtikas aprites normatīviem:
- par vispārējiem drošas pārtikas izplatīšanas principiem,
- par saražotās produkcijas kvalitātes prasībām,
- bioloģisko, integrēto un konvenciālās ražošanas pārtikas produktu pārstrādes sertificēšanas iespējas,
- HACCP darbības principi pārtikas apritē strādājošiem uzņēmumiem.
Iepriekšējā pieteikšanās pie Maijas Placēnas RTRIT, Kvalitātes vadības sistēmas pasniedzēja, Tel. 26443210, e-mails maija.placena@rtrit.lv
Plašāka informācija pieejama pielikumā
Pielikums:
Pielikums | Izmērs |
---|---|
aicinaj_kursi_isa_02_03_2015_-preili.pdf | 237.23 KB |
Reģions filtram: