Apmācības par HACCP sertifikātu

Datums: 
2. Aprīlis, 2015

Mācību priekšmeta mērķis un uzdevumi:

Sniegt zināšanas par HACCPsistēmas obligāti izpildāmām prasībām, kas izriet no pārtikas aprites normatīviem:

  • par vispārējiem drošas pārtikas izplatīšanas principiem,
  • par saražotās produkcijas kvalitātes prasībām,
  • bioloģisko, integrēto un konvenciālās ražošanas pārtikas produktu pārstrādes sertificēšanas iespējas,
  • HACCP darbības principi pārtikas apritē strādājošiem uzņēmumiem.

 Iepriekšējā pieteikšanās pie Maijas Placēnas RTRIT, Kvalitātes vadības sistēmas pasniedzēja, Tel. 26443210, e-mails maija.placena@rtrit.lv

Plašāka informācija pieejama pielikumā

 

Pielikums: 
PielikumsIzmērs
aicinaj_kursi_isa_02_03_2015_-preili.pdf237.23 KB
Reģions filtram: