Aktualitāte mazajiem lauksaimniekiem

Datums: 
26. Marts, 2020
Reģions: 
Vieta: 
Ventspils novads

Atbalsts investīcijām mazajiem lauksaimniekiem

LAD no š.g. 3. jūnija līdz 3. augustam notiks projektu pieņemšana pasākumā "Atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai, attīstot mazās lauku saimniecības".

Ceturtajā projektu pieņemšanas kārtā pieejamais publiskais finansējums ir 4,1 miljons eiro. Šajā kārtā netiks piemērots reģionalizācijas princips. Atbalsta apmērs vienai mazajai saimniecībai ir 15 000 eiro.

Atbalsts paredzēts saimniecībām, kurām gada kopējais neto apgrozījums pēdējā noslēgtā gadā pirms projekta iesniegšanas vai saimniecības ekonomiskā lieluma standarta izlaides vērtība projekta iesniegšanas dienā ir vismaz 2000 eiro, bet nepārsniedz 15 000 eiro.

Darījumdarbības plānu jāsagatavo vismaz diviem kalendārajiem gadiem, bet ne ilgākam laikposmam kā līdz 2022. gada 31. decembrim.

Projekta iesniegumu jāgatavo sadarbībā ar konsultāciju pakalpojuma sniedzēju. Apstiprināto konsultāciju pakalpojumu sniedzēju saraksts, kā arī projekta iesnieguma veidlapa pieejama dienesta mājaslapā www.lad.gov.lv sadaļā “Projekti un investīcijas”.

Ventspils novada lauksaimnieki ir laipni gaidīti konsultācijām telefoniski, watsap vidē, e-pastā vai citā attālinātā veidā.
Tālrunis uzziņām: 29277011, epasts: irisa.roze@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
Īrisa Roze-Posuma, T.29277011
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: