26.04.2024.| Saimniecības apmeklējums - tēma "Kooperatīvu darbības attīstības un konkurētspējas palielināšanas pieredze dažādu nozaru kooperatīvos"

Datums: 
26. Aprīlis, 2024
Vieta: 
Bulduru tehnikums

26. aprīlī SIA “LLKC” Tukuma konsultāciju birojs aicina Jūs piedalīties vienas dienas pieredzes apmaiņas braucienā par tēmu – “Kooperatīvu darbības attīstības un konkurētspējas palielināšanas pieredze dažādu nozaru kooperatīvos”.

Līdzmaksājums - EUR 29,04 (t.sk. PVN).
Vietu skaits ierobežots!!!
Dalībniekiem jāapliecina iesaiste lauksaimniecības vai mežsaimniecības jomā (īpašums, noma, radniecība, darba attiecības u.c.).

Pieteikšanās saite: https://forms.gle/GXwu8rJWqgxo3ujU7

Pasākuma laikā iespējama fotografēšana, audio un video ierakstu veikšana ar mērķi atspoguļot pasākuma norises gaitu. Uzņemtais materiāls var tikt reproducēts, izplatīts vai publicēts pasākuma organizatora interneta vietnēs un drukātajos materiālos.

Saimniecību un mežu apmeklējumi tiek nodrošināti Latvijas Lauku attīstības programmas (LAP) investīciju pasākuma 2014.-2020. gadam “Zināšanu pārneses un informācijas pasākumi” apakšpasākuma “Atbalsts saimniecību un mežu apmeklējumiem” ietvaros, LAD Līguma nr. 10.2.1-2.36/23/P23;

“Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests”

Kontaktinformācija: 
T. 28381255-Sarma Rotberga
Pielikums: 
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: