Dienvidkurzemes novads | Aicina pieteikties jauno "Mājas kafejnīcu dienas" saimniekus (pieteikšanās līdz 02.04.2023)

Datums: 
6. Marts, 2023 līdz 2. Aprīlis, 2023
Vieta: 
Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Nozare: 

“Mājas kafejnīcu dienas” ir īpašs pasākums, kurā uz vienu vai divām dienām durvis apmeklētājiem ver improvizētas kafejnīcas, aicinot izbaudīt katru Latvijas reģionu caur kulināro piedāvājumu, tradīcijām un kultūru.

Par šefpavāriem un viesmīļiem kļūst vietējie iedzīvotāji, kuri ikdienā parasti nenodarbojas ar ēdināšanu vai viesu uzņemšanu, bet šajās dienās cienā viesus ar savas ģimenes vai novada īpašajiem mājās gatavotajiem ēdieniem.

KAFEJNĪCU SAIMNIEKUS DIENVIDKURZEMES NOVADĀ LŪDZAM PIETEIKTIES līdz 2. aprīlim (ieskaitot).

Vairāk informācijas un pieteikuma anketa -> http://www.dienvidkurzeme.travel/majas-kafejnicu-dienas/

DIENVIDKURZEMES NOVADS piedāvā četras lieliskas nedēļas nogales:
@ 2023. gada 22., 23. jūlijs "Kurzemes Dienvidi" (Grobiņas, Bārtas, Dunikas, Rucavas, Gaviezes, Otaņķu, Nīcas, Medzes pagastu un Grobiņas pilsētas teritorijā).
@ 2023. gada 5., 6. augusts "Leišmalīte" (Bunkas, Virgas, Kalētu, Gramzdas, Priekules, Vaiņodes Embūtes pagastu un Priekules pilsētas teritorijās).
2023. gada 11., 12. augusts "Dienvidkurzemes Ziemeļi" (Apriķu, Cīravas, Aizputes, Kazdangas Kalvenes pagastu un Aizputes pilsētas teritorijās).
2023. gada 9., 10. septembris "Rudens garša Dienvidkurzemē" (Sakas, Vērgales, Dunalkas, Tadaiķu, Durbes, Vecpils pagastu un Pāvilostas pilsētas Durbes pilsētas teritorijās).

DIENVIDKURZEME VILINA, PĀRSTEIDZ UN IEDVESMO!

Mājas kafejnīcu dienas ir reģionāla tūrisma galamērķa popularizēšanas pasākums, ko organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA), sadarbībā ar Lauku ceļotājs un šī akcija jau trešo gadu notiks visā Latvijā.

Dienvidkurzemes novada pašvaldības aģentūra
Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
www.dienvidkurzeme.travel
info@dienvidkurzeme.travel

Kontaktinformācija: 
www.dienvidkurzeme.travel
Reģions filtram: