Jaunumi

Vai esi gatavs ziemai un 3.  posma uzdevumam? Kas tev ir jādara?

1. Izmanto iespēju radīt Ziemassvētku rotājumus vai dāvanas!

2. Izvēlies sev interesējošu tēmu – lauksaimniecību vai mežsaimniecību, vai zivsaimniecību.

Informatīvā izdevuma “Lauku Lapa” novembra numurā nosaucam konkursa “Sējējs 2023” uzvarētājus visās nominācijās.

Informatīvā izdevuma “Lauku Lapa” augusta numurā reportāža par “Novada Garšas” reģionālajiem pasākumiem Latgalē un Zemgalē, kurus apmeklēja plašs interesentu skaits.

Grāmatvedības sadaļā – par  grozījumiem likumā “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli”.

Informatīvā izdevuma “Lauku Lapa” aprīļa numurā reportāža par ikgadējā konkursa “Laukiem būt!” norisi – paziņojam uzvarētājus, iepazīstinām ar laureātu idejām, kas sola interesantu projektu īstenošanu laukos trīs kategorijās.

Lai veicinātu inovācijas lauksaimniecībā, mežsaimniecībā un zivsaimniecībā, arī šogad Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) sadarbībā ar Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāti (LBTU) aicina piedalīties meikatonā “AgriTech 2023”, lai 48 stundu laikā radītu jaunus, dzīvot

Informatīvā izdevuma “Lauku Lapa” februāra numurā – reportāža par Berlīnes “Zaļo nedēļu” – pasaules lielāko pārtikas, lauksaimniecības un dārzkopības izstādi – un Latvijas līdzdalību tajā.

Informatīvā izdevuma “Lauku Lapa” decembra numurā lasiet par apstiprināto Latvijas Kopējās lauksaimniecības politikas Stratēģisko plānu.

Informatīvā izdevuma “Lauku Lapa” aprīļa numurā galvenā tēma par to, ar kādām problēmām lauksaimniekiem nākas saskarties šopavasar – minerālmēslu nodrošinājumu, augstām degvielas un citu resursu cenām, kas ienes pārmaiņas saimniekošanā, vienlaikus radot izaicinājumu ES un arī valsts pārvaldes ins

Lapas