Balvi| 14.oktobris| Informatīvā diena mācībām par uzņēmējdarbību (Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai)

Datums: 
14. Oktobris, 2019
Reģions: 
Vieta: 
Balvi

Jauniešus aicina uz 5 dienu mācībām par uzņēmējdarbību

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Balvu nodaļa aicina jauniešus iesaistīties Valsts Lauku tīkla pasākumā „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai.”

Jaunieši vecumā no 18 - 40 gadiem tiek aicināti uz informatīvo dienu 2019.gada 14.oktobrī plkst. 11:00 Balvos, Brīvības ielā 46a (LLKC Balvu konsultāciju biroja 2.stāva zālē).

Informatīvajā dienā interesenti tiks informēti par aktivitātes "Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai" būtību un mērķiem, iepriekšējo gadu pieredzi šajā pasākumā un plānoto darba kārtību 2019.gadā. Ar uzņēmējdarbības uzsākšanas pieredzi dalīsies jaunieši, kas piedalījušies konkursā "Laukiem būt! iepriekšējos gados".

Pēc informatīvās dienas interesenti var pieteikties uz 5 dienu apmācībām par uzņēmējdarbības pamatiem, biznesa plānu izstrādi.

Mācības aktuālas tiem dalībniekiem, kas vēlas iegūt informāciju par uzņēmuma dibināšanas procesu, par savas idejas attīstīšanu, tirgus segmentēšanu, konkurentu un klientu profiliem, mārketinga pamatiem, grāmatvedības kārtošanu un finanšu plānošanu.

Mācībās var piedalīties jaunieši
• ar esošu uzņēmējdarbības ideju,
• kuri ir idejas meklējumos un vēlas iegūt praktiskas iemaņas biznesa plāna izstrādē,
• kuriem nav savas idejas, bet ir padziļinātas zināšanas par kādu tēmu (mārketinga speciālisti, IT speciālisti, grāmatveži u.c.) un vēlas papildināt kāda uzņēmēja komandu.

Pēc mācību apguves tiek izsniegts sertifikāts, kā arī ir iespēja piedalīties konkursā “Laukiem būt!”, kurā gūt finansējumu savas idejas attīstīšanai.

Dalība pasākumā ir bez maksas, finansē Valsts Lauku tīkls.

Aicinām jauniešus izmantot šo iespēju un papildināt savas zināšanas par uzņēmējdarbības uzsākšanu.

Kontaktinformācija:
Uzņēmējdarbības konsultante Arita Boka, tel. 29471841, e-pasts: arita.boka@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
Arita Boka, tel. 29471841, e-pasts: arita.boka@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
laukiem-but-2019.pdf268.29 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: