Valkā - 14. Lielais labdarības robežtirgus!

Datums: 
7. Maijs, 2016 līdz 8. Maijs, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Valkas - Valgas robeža

7.-8.maijā Valkā un Valgā - Rīgas un Rajas ielu krustojumā norisināsies jau 14.Lielais labdarības robežtirgus. Tāpat kā pērn, tirgošanās notiks Latvijas un Igaunijas robežas abās pusēs.
7.maijā hobijkulināri, mājražotāji un uzņēmēji rādīs savas prasmes jau 3.Starptautiskajā gaļas un desu festivālā. Gaļas izstrādājumu, desu un žāvējumu kvalitāti vērtēs starptautiska žūrija. Jau otro gadu robežtirgus laikā norisināsies gaļas grilēšanas svētki jeb Valkas/ Valgas Barbekjū konkurss, kurā individuālie dalībnieki vai komandas sacentīsies gaļas marinēšanā un cepšanā. Būs iespēja gan marinēt gaļu uz vietas, gan pārsteigt žūriju un robežtirgus apmeklētājus ar mājās marinētu gaļu. Konkursa dalībnieki tiks vērtēti, labākie - apbalvoti.

Lielā labdarības robežtirgus nolikums http://valka.lv/wp-content/14.NOLIKUMS_robeztirgus_2016.pdf .
Šogad ir ieviesta elektroniska reģistrācija ar konkrētas tirdzniecības vietas rezervāciju un priekšapmaksu.
Dalību konkursos var pieteikt, rakstot uz e-pastu sniedze.ragze@valka.lv, kā arī zvanot pa telefonu +371 26488684 Sniedzei Ragžei.
8.maijā garšas piedzīvojumi turpināsies un īpašu noskaņu radīs māmiņu dienai veltīti koncerti. Būs bezmaksas radošās darbnīcas bērniem.
Labdarības loterija, tirgotāju andelēšanās, plaša kultūras programma, “Latvijas spēcīgākās pilsētas 2016” atklāšanas posms, strītbols, izklaides bērniem, umurkumurs, zaļumballe un citas aktivitātes sagaida robežtirgus apmeklētājus un dalībniekus!
Vairāk informācijas http://valka.lv

Kontaktinformācija: 
kontaktinformācija: Valkas novada Lauku attīstības konsultante Sniedze Ragže tel.26 488 684 e-pasts sniedze.ragze@llkc.lv; sniedze.ragze@valka.lv
Reģions filtram: