2022. gada 14. decembrī plkst. 10:00 aicinām Kurzemes lauksaimniekus uz semināru un diskusiju Striķu kultūras namā par vietējās produkcijas veicināšanu skolu maltītēs.
Programmā:
10:00 Info par Kurzemes plānošanas reģiona uzsākto projektu "BSR Food Coalition" - A.Lūse
10:10 Pētījuma rezultāti par paaugstinātas kvalitātes pārtikas produktu potenciālu Zaļajā publiskajā iepirkumā (ZPI) - A.Hauka
10:30 Aptaujas rezultāti Kurzemes skolās - A.Lūse
10:50 Vidzemes reģiona pieredze - A. Hauka
11:00 Diskusija ar lauksaimniekiem un ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem (ZPI, sadarbība ar skolām, pašvaldībām, ēdinātājiem, sadarbība starp lauksaimniekiem – esošā situācija, problēmas, izaicinājumi)
12:00 Pusdienas
Reģistrēties saitē - https://forms.gle/5HQgjYUKq3vEADdE7
Vairāk informācijas: Alise Lūse (tālr. 26567874, e-pasts: alise.luse@kurzemesregions.lv), Kurzemes plānošanas reģiona Projektu vadītāja
Seminārs tiek organizēts ar Interreg Baltijas jūras reģiona programmas 2021.-2027.g. atbalstu #bsrfoodcoalition projekta ietvaros!
