Radošas nodarbības jauniešiem

Datums: 
6. Jūnijs, 2023

STUDIJA PŪPOLI

Aicinām visus interesentus kļūt par Lietišķās mākslas studijas dalībniekiem, lai iegūtu jaunas zināšanas un prasmes klūgu pīšanā. Studijas dalībniekiem ir iespēja iegūt meistara amata kvalifikāciju klūgu pīšanā, kā arī piedalīties dažādos novada, valsts un starptautiskā mēroga kultūras pasākumos. Nodarbības notiek klūgu pīšanas amata meistares Maijas Kivlenieces vadībā Špoģos (Špoģu Mūzikas un mākslas skolā) pēc noteikta grafika.

Lietišķās mākslas studijas nodarbības ir bez maksas.

MŪZIKAS STUDIJA

Mūzikas studija uzņem dalībniekus instrumentālās mūzikas grupas sastāvā (solo ģitāra, basģitāra, bungas). Studija sniedz iespēju nodarboties profesionāļu vadībā, pilnveidot sevi un piedalīties novada kultūras pasākumos. Nodarbības notiek pēc noteikta grafika vairākas reizes nedēļā Špoģos (Špoģu Mūzikas un mākslas skolā).

Mūzikas studijas nodarbības ir bez maksas.

Papildus informāciju var saņemt pa tālruni 654 52 306, 264 14 622 vai personīgi Špoģu Mūzikas un mākslas skolā – 2. stāvā, 12. kabinetā pie skolas administrācijas.

Kontaktinformācija: 
654 52 306, 264 14 622 vai personīgi Špoģu Mūzikas un mākslas skolā – 2. stāvā, 12. kabinetā pie skolas administrācijas.
Reģions filtram: