Informatīvais seminārs "Uzņēmējdarbības dažādošana izmantojot vietējos resursus un potenciālu"

Datums: 
8. Decembris, 2023

Šī gada 8.decembrī Rēzeknes birojs aicina uz semināru, kurā būs iespēja uzzināt un jautāt par īpašā pasākuma “Mājas kafejnīcu dienas” norisi un iespējām pašiem tajās piedalīties. Lai nebaida vārds kafejnīca. Savā mājsaimniecībā vai uzņēmumā ciemiņus var uzņemt jebkurš, kuram ir prieks cienāt viesus ar mājās gatavotiem ēdieniem. Tā ir unikāla iespēja apmeklētājiem piedāvāt ne tikai savā ģimenē iecienītus ēdienus, bet arī parādīt Latgales kulināro tradīciju bagātību, viesmīlību un ģimeniskumu kopumā.
Aicinājums Rēzeknes novada darbīgajiem cilvēkiem un īpaši jauniešiem, kuri nupat apguvuši LLKC mācību kursu par uzņēmējdarbības uzsākšanu, izmantot lielisko iespēju piedalīties, izmēģināt, iepazīt un saprast darbības būtību. Gūtā pieredze, zināšanas būtu pamats tālākai virzībai un darbībai.
Nākošajā vasarā šāds pasākums Latvijas reģionos notiks jau ceturto reizi. Par uzkrāto pieredzi, par akcijas ”Mājas kafejnīcu dienas" ideju kā tādu un par tās mērķiem pastāstīs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāve.
Pārtikas un Veterinārā dienesta informācija būs noderīga ne tikai šī viena konkrētā pasākuma ietvaros. Piedāvātais temats par pārtikas ražošanu mājas apstākļos dos ieskatu par pamatprasībām, kas noderēs turpmākajā darbībā.
Mērķis, domājot ilgtermiņā, ir tālejošāks par vienreizēju dalību akcijā “Mājas kafejnīcas dienas”. Tā ir vēlme dot iedvesmu darboties varošiem cilvēkiem uzsākt vai turpināt savu ideju īstenošanu, gūt zināšanas un pieredzi, attīstīties un kļūt ekonomiski stabiliem tirgus apstākļos.
Seminārs notiks SIA “LLKC” Rēzeknes birojā Dārzu ielā 7a. Sākums plkst.10.00.
Precīzāka informācija un pieteikšanās, zvanot vai rakstot Sanitai Geduševai.
Tel.: 26 524 227, e-pasts: sanita.geduseva@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
Sanita Geduševa, tālr.nr.26524227, sanita.geduseva@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_8.12.2023.pdf177.69 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: