Pārtika

Informatīvā izdevuma “Lauku Lapa” marta numurā atgādinām, ka sācies biznesa ideju konkurss “Laukiem būt!”

Dārzeņu audzētājiem februāris ir lieliski piemērots mēnesis zināšanu papildināšanai, sezonas darbu plānošanai un inventarizācijas veikšanai sēklu krājumos. Tirgū pieejams ļoti plašs sēklu un šķirņu sortiments, un tajā ir viegli apjukt.

Informatīvā izdevuma “Lauku Lapa” februāra numurā plaša reportāža par Eiropā lielāko lauksaimniecības, pārtikas un dārzkopības izstādi “Zaļā nedēļa” un Latvijas līdzdalību tajā.

Kādas ir normatīvo aktu prasības lauksaimnieciskajā ražošanā, saimniekošanas ietekme uz vidi, ilgtspējīgas saimniekošanas metodes, lauksaimniecībā izmantojamie resursi, to novērtējums, lauksaimniecības zemes racionāla izmantošana, lauksaimniecības produkcijas ražošanas tehnoloģiskie risinājumi em

Noslēgusies Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes (LBTU) un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) organizētā EIT Food iniciatīva Challenge Labs | Meikatons 2024, kas norisinājās LBTU Pārtikas institūtā un Zivju apstrādes biot

Līdz 25.

Šogad aukstā marta dienā, tiekoties Zemkopības ministrijas, LLKC, Siguldas novada pašvaldības un Laurenču sākumskolas administrācijai, tika lemts par skolu ēdienkartēs iekļaujamo, lokāli audzēto pārtikas produktu īpatsvara palielināšanu.

24. un 31.10.2024 | Attālināti un klātienē Pūrē | Apmācības "Lauksaimniecības produktu ražošanas procesu un tehnoloģiju pilnveidošana un attīstīšana" — KONDITOREJAS IZSTRĀDĀJUMI

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) Liepājas birojs sadarbībā ar Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāti (LBTU) un SIA “Puratos Latvia” aicina uz ES apmaksātām apmācībā ar līdzmaksājumu “Lauksaimniecības produktu ražošanas procesu un tehnoloģiju pilnveidošana un attīstīšana (specializācija - KONDITOREJAS IZSTRĀDĀJUMI). Grupas nr. LLKC22Lp13-M.

Ventspils ķirbju svētki un ķirbju parāde

Sestdien, 19.oktobrī, aicinām visus piedalīties ķirbju izstādē un lielo ķirbju svēršanas konkursā Ventspils tirgū! Atnes savu ķirbi – piedalies, sver un nogaršo rudens garšas!

Nāciet ar saviem lielākajiem, interesantākajiem un krāsainākajiem ķirbjiem – parādīsim, cik daudzveidīgi var būt šie rudens dārza dārgumi! Neaizmirstiet atnest arī savus rekordlielos ķirbjus, jo lielo ķirbju svēršanas konkurss sāksies plkst. 12.00.

Lapas

Subscribe to RSS - Pārtika