Seminārs Grobiņā „ Mājražotājiem aktuāla informācija un savstarpējas sadarbības iespējas”

Datums: 
9. Marts, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Biedrības “Liepājas Rajona partnerība” telpas

2016. gada 9. martā (trešdiena) plkst. 10:00 Grobiņā biedrības “Liepājas Rajona partnerība” telpās (Krasta iela 12, Grobiņa) aicinām uz SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Liepājas nodaļas rīkoto bezmaksas informatīvo semināru „ Mājražotājiem aktuāla informācija un savstarpējas sadarbības iespējas”.

Uz semināru tiek aicināti pārtikas mājražotāji, kas jau darbojas vai arī tikai plāno uzsākt savu darbību, kā arī pašvaldību un nevalstisko organizāciju pārstāvji, kas ikdienā strādā ar vietējās uzņēmējdarbības attīstību.

Pasākuma programma:
@ Aktuāla informācija par PVD nosacījumiem un uzraudzību pārtikas ražošanai mājas apstākļos (Ruta Grantiņa, Pārtikas un veterinārā dienesta Liepājas nodaļas pārstāve).
@ LEADER projektu aktualitātes Liepājas rajona partnerības teritorijā (Inita Ate, biedrības “Liepājas rajona partnerība” pārstāve).
@ Brocēnu novada pašvaldības pozitīvā pieredze sadarbībai ar mājražotājiem (Ilze Barone, Brocēnu novada pašvaldības domes deputāte un Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste).
@ Mājražotāju un mājamatnieku savstarpējās sadarbības iespējas un pozitīvā pieredze Saldus un Brocēnu novados (Kristiāna Rožuleja, LLKC Saldus nodaļas uzņēmējdarbības konsultante un biedrības “Saldus un Brocēni RažoJums” valdes priekšsēdētāja).

Pieteikties var aizpildot pieteikumu anketu - http://goo.gl/forms/lG22V8WHMG

vai sazinoties ar Alekseju Kačanovu (LLKC Liepājas nodaļas uzņēmējdarbības konsultanta) pa tālr. 27843096 vai rakstot uz e-pastu: aleksejs.kacanovs@llkc.lv.

-------------------------
Aicinām apmeklēt Liepājas rajona partnerības informatīvo semināru par Sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju un projektu iespējām ELFLA LEADER un Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda programmās. To ir iespējams izdarīt - Grobiņā (3. martā), Liepājā (4. martā), Rucavā (7. martā), Nīcā (7. matā), Durbē (11. martā), Aizputē (11. martā), Priekulē (16. martā), Vaiņodē (16. martā).
Papildus informācija saitē - http://laukutikls.lv/nozares/lauku-telpa/notikumi/2016-02-19-000000-lidz...

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096; e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Reģions filtram: