Liepājas puses zivsaimniecības un ar to saistītās jomās strādājošie aicināti uz pieredzes apmaiņas braucienu Limbažu un Salacgrīvas novados

Datums: 
24. Augusts, 2017
Reģions: 
Vieta: 
LLKC Liepājas nodaļa

2017. gada 24. augustā SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” (LLKC) Liepājas nodaļa rīko bezmaksas pieredzes apmaiņas braucienu, piedāvājot iespēju iepazīt akvakultūras, zvejniecības, pārstrādes un tūrisma uzņēmēju pozitīvo pieredzi Limbažu un Salacgrīvas novados.

Šajā reizē plānots apmeklēt:
* SIA “Baltijas zivis–97” (Limbažu novads) ir viens no lielākiem zivju pārstrādes uzņēmumiem Vidzemes reģionā. Tas ir energoefektīvs, ražot spējīgs, tehnoloģiski attīstīts un ekoloģiski drošs uzņēmums, kas dibināts 1997. gadā. Uzņēmuma interneta mājas lapa -
www.bz97.lv
* SIA “Diolla” (Limbažu novads) akvakultūras uzņēmums, kas audzē stores recirkulācijas baseinos un kuram ir izveidots arī mazuļu audzēšanas cehs.
* Viesosimies Gunta Berga uzņēmumā SIA “Baņķis” (Salacgrīvas novads), kas kopš 1995. gada nodarbojas ar jūras un piekrastes zveju. No 2006. gada pēc ražotnes izveides savu nozvejoto zivju produkciju saldē, šķiro un piedāvā klientiem.
* Viesosimies Aleksandra Rozenšteina zvejnieku saimniecību “Kurķis” (Salacgrīvas novads), kas nodarbojas ar nēģu zvejniecību, izmantojot nēģu taci, un aktīvi strādā tūrisma jomā.

Izbraukšana no Liepājas 2017. gada 24. augustā plkst. 5:00 un atpakaļ būsim tikai vēlu vakarā.

Piedalīties brauciena aicināti tieši zivsaimniecības (akvakultūras, zvejniecības, pārstrādes) un ar to saistītās jomās strādājošie.

Vietu skaits ir ierobežots!

Pieteikties var:
* elektroniski aizpildot pieteikuma veidlapu saitē - https://goo.gl/forms/mfz7400kUPdFBinA2 vai
* personiski sazinoties ar LLKC Liepājas biroja uzņēmējdarbības konsultantu Alekseju Kačanovu (tālr. 27843096; e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Pieredzes apmaiņas brauciens notiek Valsts Zivsaimniecības sadarbības tīkla ietvaros (http://www.laukutikls.lv/nozares/zivsaimnieciba).

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096; e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Kategorija: 
ZST
Reģions filtram: