Izglītojošais seminārs "Latvijas zivsaimniecības integrētās kontroles un informācijas sistēmas (LZIKIS)izmantošana piekrastes zvejā"

Datums: 
15. Decembris, 2020

SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Siguldas nodaļas 15.12.2020 rīkotais izglītojošais seminārs “Latvijas zivsaimniecības integrētās kontroles un informācijas sistēmas (LZIKIS)izmantošana piekrastes zvejā” sakarā ar Covid-19 pandēmijas ierobežojumiem no klātienes tiek pārcelts uz ZOOM platformu. Programma pielikumā Word failā.

Mācīsimies tiešsaistē par zvejas datu reģistrēšanu Zemkopības ministrijas valsts informācijas sistēmas "Latvijas zivsaimniecības integrētā kontroles un informācijas sistēma" (turpmāk – LZIKIS) piekrastes zvejas žurnālā, pamatojoties uz Ministru kabineta 2007.gada 2.maija noteikumu Nr. 296 “Noteikumi par rūpniecisko zveju teritoriālajos ūdeņos un ekonomiskās zonas ūdeņos” 8.3.4.apakšpunkta prasībām, kas attiecībā uz komerciālo zveju stājas spēkā 2021.gada 1.janvārī.

Norises vieta: ZOOM platforma, reģistrācijas saite semināram: https://saite.lv/PMwb7

Pēc reģistrēšanās, ne vēlāk kā dienu iepriekš pirms semināra visiem reģistrētajiem lietotājiem tiks nosūtīta pieslēgšanās zoom saite.

Kontaktinformācija: 
Jānis Kravalis, ZST konsultants, mob.t.: 27763321, e-pasts: janis.kravalis@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
15122020_progr_lektoru_lapa_zoom.doc168 KB
Kategorija: 
ZST
Reģions filtram: