Programma
10.30
Reģistrācija
11.00
Kā uzlabot mikroelementu izmantošanos govju organismā
Dr.agr. Dace Kravale, SIA “PROVENTUS FARMS PLUSS”
11.40
Lopbarības un tās sastāvdaļu kvalitātes kontrole AS “Dobeles dzirnavnieks”
(no izejvielu iegādes līdz gatavai produkcijai)
AS "Dobeles dzirnavnieks" dzīvnieku ēdināšanas speciāliste, laboratorijas vadītāja Anita Kreicberga
12.00
Sarunas un uzkodas kafijas pauzē
12.30
Uzņēmuma tehniskais nodrošinājums un izmantotās tehnoloģijas lopbarības ražošanā
AS "Dobeles dzirnavnieks” Kombinētās lopbarības rūpnīcas vadītājs Jānis Amsils
12.45
Jaunie produkti bioloģiskai un konvenciālai lopkopībai
AS "Dobeles dzirnavnieks” dzīvnieku ēdināšanas speciālists Andis Šteinbergs
Pielikums | Izmērs |
---|---|
informativa_tiksanas.pdf | 359.8 KB |