Seminārs Durbes novadā par kukurūzas skābbarības gatavošanu

Datums: 
10. Augusts, 2016
Vieta: 
Lieģu kultūras nams

2016. gada 10. augustā  „Kukurūzas skābbarības sagatavošanas process. Kukurūzas skābbarības fermentācija un aerobā sabilitāte. Atbilstošākās piedevas  konservēšanai“

Lektore: Timea Matyas-Dzuro, Danstar Ferment A.G., Šveice

PROGRAMMA

1030  1100   Dalībnieku  reģistrācija, sagaidīšanas kafija.

1100 1230  Pirmā daļa. Kukurūzas skābbarības sagatavošanas process. Kukurūzas skābbarības fermentācija un aerobā sabilitāte.

1230 1400  Pusdienas.

14001500  Otrā daļa. Atbilstošākās piedevas konservēšanai. Homo- un  heterofermentatīvās baktērijas kā skābbarības ieraugi.

1500 1530   Jautājumi un diskusijas par kukurūzas audzēšanu un skābbarības gatavošanu lopbarībai un biogāzei.

 Semināra atrašanās vieta: Lieģu kultūras nama mazajā zālē, Parka ielā 2, Tadaiķu pagastā, Durbes novadā

Lai būtu vieglāk atrast:

Lieģu kultūras nams atrodas Lieģos: Rīgas - Liepājas šosejas malā, kreisajā pusē, 2km aiz Durbes uz Liepājas pusi

Pieteikšanās:

Ieva Krakopa, tel.: +371  29203371

Sandris Pliska, tel.: +371  29465898 

silall@inbox.lv 

UAB „Baltijos enzimai“

 Organizators: UAB Baltijos enzimai 

Kontaktinformācija: 
Ieva Krakopa, tel.: +371 29203371 Sandris Pliska, tel.: +371 29465898
Reģions filtram: