2016. gada 10. augustā „Kukurūzas skābbarības sagatavošanas process. Kukurūzas skābbarības fermentācija un aerobā sabilitāte. Atbilstošākās piedevas konservēšanai“
Lektore: Timea Matyas-Dzuro, Danstar Ferment A.G., Šveice
PROGRAMMA
1030 – 1100 Dalībnieku reģistrācija, sagaidīšanas kafija.
1100– 1230 Pirmā daļa. Kukurūzas skābbarības sagatavošanas process. Kukurūzas skābbarības fermentācija un aerobā sabilitāte.
1230– 1400 Pusdienas.
1400 – 1500 Otrā daļa. Atbilstošākās piedevas konservēšanai. Homo- un heterofermentatīvās baktērijas kā skābbarības ieraugi.
1500 – 1530 Jautājumi un diskusijas par kukurūzas audzēšanu un skābbarības gatavošanu lopbarībai un biogāzei.
Semināra atrašanās vieta: Lieģu kultūras nama mazajā zālē, Parka ielā 2, Tadaiķu pagastā, Durbes novadā
Lai būtu vieglāk atrast:
Lieģu kultūras nams atrodas Lieģos: Rīgas - Liepājas šosejas malā, kreisajā pusē, 2km aiz Durbes uz Liepājas pusi
Pieteikšanās:
Ieva Krakopa, tel.: +371 29203371
Sandris Pliska, tel.: +371 29465898
UAB „Baltijos enzimai“
Organizators: UAB Baltijos enzimai