Mācības/Piemērotu kultūraugu sugu, šķirņu un agrotehnikas izvēle atbilstoši Latvijas agro klimatiskajiem apstākļiem (sausserži, vīnogas)

Datums: 
28. Augusts, 2024 līdz 4. Septembris, 2024
Reģions: 
Vieta: 
Limbaži

LLKC Limbažu KB organizē divu dienu klātienes mācības ar praktiskām nodarbībām saimniecībās par sausseržu un vīnogu stādījumu ierīkošanu, audzēšanu, kopšanu, mēslošanu, veidošanu, izmaksu novērtēšanu un protams zinošu praktiķu ieteikumiem!
28.08. Jūras 58, Limbaži un SIA Erkul, Pāles pag., Limbažu novads –lektore Jana Vāle
04.09. Stādaudzētavā Skāduļi, Siguldas pag., Siguldas novads – lektore Jana Drēviņa
Mācības ar dalībnieka līdzmaksājumu:
• 32,31 eiro ( t.sk. PVN) mazajām saimniecībām (ar apgrozījumu līdz 15 000 eiro pēdējā noslēgtā gadā) un mežsaimniekiem, ja meža īpašums nepārsniedz 50 ha.
• 161,54 eiro ( t.sk. PVN) lielajām saimniecībām (apgrozījums virs 15 000 eiro un tiem, kas nav reģistrējuši saimniecisko darbību)
• Mācību dalībnieks var būt juridiska vai fiziska persona, kas iesaistīta lauksaimniecības, pārtikas (izņemot zivsaimniecības produktus) ražošanas vai mežsaimniecības nozarēs, kā arī lauksaimniecības / meža zemes īpašnieks vai tiesiskais valdītājs, kā arī visu minēto personu ģimenes locekļi vai saimniecību darbinieki, PVD reģistrēts mājražotājs utt.
Pieteikšanās, aizpildot reģistrācijas veidlapu saitē: https://forms.gle/C6BN5mHmWDjoYqwn9
Pieteikšanās un papildus informācija, Jautrīte Legzdiņa 26445102, jautrite.legzdina@llkc.lv
Kopējais mācību ilgums: 16 akadēmiskās stundas.
Jāpiedalās ABĀS mācību dienās!
Par dalību mācībās tiks izsniegti apliecinājumi.
IEPRIEKŠĒJA PIETEIKŠANĀS OBLIGĀTA!
Dalībnieku skaits mācībās ir ierobežots.

Mācības tiek nodrošinātas Lauku attīstības programmas (LAP) investīciju pasākuma 2014.-2020. gadam “Zināšanu pārneses un informācijas pasākumi” apakšpasākuma “Profesionālās izglītības un prasmju apguves pasākumi” ietvaros, LAD Līguma nr. 10.2.1-2.36/23/P21.
Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests.
Pasākuma laikā iespējama fotografēšana, audio un video ierakstu veikšana ar mērķi atspoguļot pasākuma norises gaitu. Uzņemtais materiāls var tikt reproducēts, izplatīts vai publicēts pasākuma organizatora interneta vietnēs un drukātajos materiālos.

Kontaktinformācija: 
Jautrīte Legzdiņa, jautrite.legzdina@llkc.lv, 26445102
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
llkc18li10_m_macibu_programma.pdf281.87 KB
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: