Rēzekne | Informatīvais seminārs "Finansējuma piesaistes iespējas lauku uzņēmējiem"

Datums: 
8. Decembris, 2020
Reģions: 
Vieta: 
Tiešsaite ZOOM platforma

Dažādie vēstījumi par gaidāmajām izmaiņām nodokļu sfērā saimnieciskās darbības veicējiem radīja pamatotu satraukumu. Nu gan ir ieskicējušies saprotamāki un loģiskāki risinājumi. Arī attiecībā uz to, kas gaidāms Lauku attīstības programmas un citos atbalsta pasākumos, ir ieviesta zināma skaidrība.

2021. un 2022. gads pieņemts kā lauku attīstības pasākumu pārejas periods. Tas nozīmē, ka turpināsies Lauku attīstības programmas (LAP) un citi atbalsta pasākumi ar nedaudziem papildus nosacījumiem pie jau ierastās kārtības. Piemēram, bioloģiskajām saimniecībām nosacījumi un prasības nemainās. Šo 2 gadu pārejas periodā darbību varēs turpināt vai, ja 5 gadu saistību periods saimniecībai ir beidzies, saistības pārtraukt.
Lauksaimnieki tiek aicināti turpināt iesaistīties LAP pasākumā "Atbalsts konsultāciju pakalpojumu izmantošanas veicināšanai", ko sniedz SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” (LLKC) speciālisti.

Tāpat turpināsies ALTUM atbalsta programma lauksaimniekiem zemes iegādei.
Par visu minēto un citām iespējām un izmaiņām nākošajā gadā varēs uzzināt, piedaloties “LLKC” Rēzeknes biroja rīkotajā seminārā

8. decembrī plkst.10.00.

Seminārs notiks ZOOM platformā (attālināti).

Lūgums interesentiem par dalību OBLIGĀTI zvanīt vai rakstīt projektu vadītājai Kristiānai Latkovskai.

Kontaktinformācija: 
Kristiāna Latkovska, tālr.26588672, e-pasts: kristiana.latkovska@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_8.12.pdf178.16 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: