LEADER veiksmes maratons "No idejas līdz atbalstam"

Datums: 
25. Novembris, 2021 līdz 29. Novembris, 2021
Reģions: 

Biedrība “Rēzeknes rajona kopienu partnerība” organizē izglītojoši informatīvu pasākumu kopu ZOOM platformā “LEADER veiksmes maratons”, kas notiks no šī gada 25.11. līdz 08.12. Pasākumu veido četras tematiskas pieturas, kurās interesenti saņems svarīgu informāciju par LEADER jauno projektu konkursu un izmaiņām nosacījumos, veidlapā un vērtēšanas kritērijos, aktuālo vietējo atbalsta institūciju piedāvājumu uzņēmējdarbībai, orientierus uzņēmējdarbības formas izvēlē un būvniecības nosacījumos, kā arī palīdzību darbam EPS un projekta iesnieguma veidlapā.
LEADER veiksmes maratonā aicināti piedalīties jaunie un esošie uzņēmēji, kas plāno darboties vai jau darbojas Rēzeknes novadā.
Pasākumu organizē vietējā rīcības grupa “Rēzeknes rajona kopienu partnerība”, kur piedalās vietējās un reģionālās uzņēmējdarbības atbalsta organizācijas un vairāki nozaru eksperti, kas sniegs aktuālus, praktiskus un noderīgus padomus veiksmīgam biznesa startam un LEADER finansējuma apguvē. Iepriekšēja pieteikšanās pasākumam - obligāta! Saite uz ZOOM tikšanos tiks nosūtīta reģistrētiem dalībniekiem uz anketā norādīto e-pastu.
Vairāk informācijas - http://rezeknespartneriba.lv/index.php/jaunumi/zinu-arhivs/413-pieteiksa...

Kontaktinformācija: 
26363497, info@rezeknespartneriba.lv
Reģions filtram: