Iepazīst zvejas un akvakultūras produktu apstrādi un mārketingu

GalerijaPrint

Sadarbībā ar Profesionālās izglītības un kompetences centru „Kandavas Valsts lauksaimniecības tehnikums” LLKC Tukuma nodaļa 27. maijā sarīkoja semināru „Zvejas un akvakultūras produktu apstrāde un mārketings”, kura mērķis bija iepazīt zivju apstrādes tehnoloģijas un kvalitatīvu klientu apkalpošanu piekrastes tūrisma saimniecībās.

Tehnikuma audzēkņi bija dalībniekiem sarūpējuši īpašu pārsteigumu – „komplimentu” (neliela uzkoda, kas sastāvēja no marinētiem sīpoliņiem paipalu olām un lašu rozītēm), kas ir aktuāla tendence viesu sagaidīšanai tūrisma uzņēmumos. Bija iespējas uzzināt arī citas receptes un ieteikumus šo „komplimentu” pagatavošanai. Tās varētu būt mazas saimniecībai raksturīgas lietas – garšvielu pušķīši, sēkliņas maisiņos, knaģīši ar uzņēmuma simboliku u. c., kas viesiem paliktu atmiņā pēc saimniecības apmeklējuma.

Dalībniekiem bija iespēja darboties tehnikuma labi aprīkotajā mācību virtuvē, kur kopā tika gatavoti netradicionāli zivju ēdieni tūristu piesaistei piekrastes saimniecībās. Tehnikuma pasniedzēju un audzēkņu vadībā tika apgūtas dažādas zivju apstrādes tehnoloģijas. Pasniedzēja Lilija Ķieģele iepazīstināja ar kvalitatīva tūrisma piedāvājuma izstrādi, klientu kvalitatīvu apkalpošanu piekrastes tūrisma saimniecībās. Tika apgūtas iemaņas viesu sagaidīšanā, savstarpējā komunikācijā un banketu apkalpošanā.

Teorija mijās ar praktiskām nodarbībām, un semināra dalībnieki bija ļoti apmierināti, izsakot vēlēšanos šādu praksi turpināt.

Pateicamies Profesionālās izglītības un kompetences centram „Valsts Kandavas lauksaimniecības tehnikums” par sadarbību!

Seminārs tika sarīkots Zivsaimniecības sadarbības tīkla pasākuma ietvaros,

         

Ginta Popluga,

LLKC Tukuma nodaļas uzņēmējdarbības konsultante

Foto galerija: 

Pievienot komentāru