09.10.24. | Krāslavas Kultūras namā, Rīgas ielā 26 notiks ZM un Valsts KLP tīkla rīkots informatīvais seminārs "Par aktualitātēm nozarē un Latvijas Kopējās lauksaimniecības politikas Stratēģiskā plāna ieviešanu"

Datums: 
9. Oktobris, 2024
Reģions: 
Vieta: 
Krāslavas kultūras nams

Septembrī, oktobrī un novembrī Zemkopības ministrija (ZM) sadarbībā ar Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centru (LLKC) visā Latvijā organizēs deviņus reģionālos seminārus, kuros lauksaimniekiem skaidros gaidāmās aktualitātes nozarē un Latvijas Kopējās lauksaimniecības politikas Stratēģiskā plāna (KLP SP) ieviešanu 2025. un tuvākajos gados. Semināros skaidrojumus sniegs un uz jautājumiem atbildēs zemkopības ministrs Armands Krauze, ZM un Lauku atbalsta dienesta, Pārtikas un veterinārā dienesta, Valsts augu aizsardzības dienesta, Valsts tehniskās uzraudzības aģentūras, Zemkopības ministrijas nekustamo īpašumu meliorācijas jautājumos un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra atbildīgo iestāžu eksperti par lauksaimniecību.

 Jautājumu gadījumā zvaniet LLKC Krāslavas konsultāciju biroja vadītājam Ivaram Geibam pa tālr. 26538824 vai rakstiet:ivars.geiba@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
Ivars Geiba, tālr. 26538824, e-pasts: ivars.geiba@llkc.lv
Reģions filtram: