Limbažu novads | Lauku diena: Augsnes pirmssējas apstrādes tehnoloģiju salīdzinājums graudaugu sējumos

Datums: 
30. Maijs, 2019
Vieta: 
Paparžkalni

Lauku diena: Augsnes pirmssējas apstrādes tehnoloģiju salīdzinājums graudaugu sējumos”

“LLKC sadarbībā ar SIA “Paparžkalni”, Latvijas zemnieku federāciju, AREI un LLU aicina apmeklēt demonstrējuma lauku dienu par slimību un kaitēkļu izplatību atkarībā no augsnes apstrādes tehnoloģijas graudaugu bezmaiņas sējumos.

Lauku diena notiks 30.maijā plkst. 11.00 SIA “Paparžkalni”, Skultes pagasts , Limbažu novads.

Lauku dienā būs iespēja uzzināt par demonstrējuma rezultātiem 2018. gadā un ierīkoto demonstrējumu 2019. gadā, par mēslošanas efektivitātes paaugstināšanu kviešos, augu aizsardzības līdzekļu pielietošanu kviešu sējumos, kā arī iegūt informāciju par graudaugu audzēšanai piemērotākajiem augsnes apstrādes agregātiem. Notiks demonstrējuma lauka apskate un būs iespēja novērtēt graudaugu sējumus saimniecībā.

Papildus informācija un pieteikšanās: Brigita Skujiņa, SIA LLKC Limbažu nodaļas LAK, e-pasts: brigita.skujina@llkc.lv; tālr. 27875479
Demonstrējums ierīkots LAP 2014.-2020. apakšpasākuma “Atbalsts demonstrējumu pasākumiem un informācijas pasākumiem” ietvaros. LAD Līguma nr. LAD240118/P28. Demonstrējuma tēma: Laukaugiem kaitīgo organismu ierobežošana dažādos Latvijas reģionos.

Kontaktinformācija: 
SIA LLKC Limbazu nodaļa LAK Brigita Skujiņa, t. 27875479
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
laukudienas_programma.doc224 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: