23.09.2023 | Rembates pagasta svētki/ Dārzeņu festivāls | Rembate

Datums: 
23. Septembris, 2023
Nozare: 

Rembates pagasta svētki/ Dārzeņu festivāls

No plkst. 11.00 – 13.30

Pludmales volejbola turnīrs “Karstais kartupelis” sievietēm un vīriešiem. Turnīru vadīs Artūrs Mangulis. Pieteikšanās sacensību dienā no plkst. 10.30.

Tirdziņš – vietējā tirdziņā varēs iegādāties mājražotāju produkciju, dārzeņus, saldus kārumus un daudz, daudz ko citu! Tirgoties gribētājus aicinām pieteikties, rakstot uz e-pastu liene.lazdina@ogresnovads.lv līdz 20. septembrim (vietu skaits ierobežots).

Ukraiņu virtuve un suvenīri – par simbolisku samaksu varēs nobaudīt ukraiņu ēdienus, kā arī būs iespēja iegādāties suvenīrus.

Mini Zoo – dzīvnieku stūrītī kā lieli tā mazi svētku apmeklētāji varēs apskatīt mājdzīvniekus un mājlopus.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un Valsts policija stāstīts par drošību, demonstrēs specializēto tehniku un pastāstīs par dienesta darbību.

Savu veiklību varēs izmēģināt spēlējot “Lielās koka spēles”. Spēles piemērotas visām paaudzēm, jo ikviens varēs atcerēties savu bērnību, kā arī apgūt jaunas spēles!

Loka šaušanas kluba filiāle no Lauberes “Caunes”, trāpīšana mērķī un lieliska izklaide ikvienam, kurš vēlas izmēģināt ko jaunu vai pierādīt savas prasmes.

Rembatē viesosies kulinārijas blogeris, ceļotājs, ēdiena pārzinātājs, daudzu prestižu titulu ieguvējs un vienkārši labestīgs cilvēks “Pipars” jeb īstajā vārdā Rojs. Meistarklasē varēs uzzināt daudz ko jaunu, ļauties garšu piedzīvojumam un, protams, degustēt!

No plkst. 12.00 – 13.30

Dietoloģe Lolita Neimane stāstīs par uzturu, ko izvēlēties, no kā izvairīties un kā uzturēt labu pašsajūtu ēdot.

Sportiskās aktivitātes lieliem un maziem. Ikviens aicināts piedalīties dažādās tautas klases aktivitātēs, iegūt lieliskas balvas un labi pavadīt laiku.

Motociklu un Arta Viļumsona mini mopēdu apskate. Vietējie un draugu moto entuziasti no MX “Graužupe” būs atveduši savus spēkratus uz Rembati, lai ar tiem varētu nofotografēties, apskatīt un aprunāties ar to īpašniekiem.

Par svētku prieku mazākajiem pasākuma apmeklētājiem rūpēsies “Jogitas pasākumi”. Būs piepūšamā atrakcijas, sejiņu apgleznošanu, radošās darbnīcas un dažādi pārsteigumi.

Plkst. 13.00 pašdarbnieku koncerts lapenītē aiz Rembates pagasta pārvaldes.

Plkst. 13.45 dosimies pirmajā svētku gājienā! Kopīgi dosimies uz karogu mastu atklāšanas vietu, kas tapusi projektu konkursā “Veidojam vidi ap mums Ogres novadā”. Gājienā aicināts piedalīties ikviens interesents! Svētku gājiens sāksies no Rembates pagasta pārvaldes.

Plkst. 14.00 svinīgā karogu mastu atklāšana. Pēc atklāšanas svētkus noslēgs radio personība, dziedātājs un vairāku dziesmu autors Kaspars Markševics ar sirsnīgu koncertu!

Rembates pagasta svētkos Jūs sagaida dažādi pārsteigumi, konkursi un lieliski pavadīta diena!

Pasākums paredzēts aiz Rembates pagasta pārvaldes un ir bezmaksas.

Aicinām kopīgi baudīt rudens iestāšanos, vienoties labestībā, gūt jaunas emocijas un priecāties kopā Rembates pagasta svētkos 2023!

Pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts. Iegūtie materiāli tiks izmantoti publicitātes vajadzībām.

Kontaktinformācija: 
Liene Lazdiņa: liene.lazdina@ogresnovads.lv
Reģions filtram: