TIEŠSAISTĒ | 16.02.22 | Biznesa mentoru tīkla seminārs “Ar ko mums ir izdevīga mērķu nepiepildīšana?”

Datums: 
16. Februāris, 2022
Vieta: 
Tiešsaisē ZOOM
Lai uzzinātu šī gada aktualitātes Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) Biznesa mentoru tīklā, 16. februārī mentori aicināti piedalīties ikgadējā seminārā “Ar ko mums ir izdevīga mērķu nepiepildīšana?”.
 
Pasākums no pulksten 16.00 līdz 19.00 notiks Zoom platformā. Pieteikšanās šeit: https://forms.gle/PL2cDKhU3bvvakwt8
 
Terēze Riekstiņa, LLKC Biznesa mentora tīkla koordinatore un apmācību trenere: "Nu jau par tradīciju LLKC biznesa mentora tīkla mentoriem kļuvis sanākt kopā gada sākumā, lai pārrunātu plānotās aktualitātes, gatavotos pavasara sadarbībai ar topošajiem uzņēmējiem konkursā "Laukiem būt" un arī paši iegūtu jaunas zināšanas. Tādēļ uz šo tikšanos gaidām kā esošos mentorus, tā tos, kas par tādiem vēl plāno kļūt.”
Pasākumā varēs iepazīties ar T. Riekstiņas praktiskiem novērojumiem, kāpēc reizēm neizdodas mērķus sasniegt un arī, - kāpēc tas tomēr var būt pat izdevīgi. Katram pasākuma dalībniekam būs iespēja praktiski piedalīties un iegūt vērtīgas atziņas par savu ceļu uz mērķiem. 
 
Mentoru tīkls joprojām uzņem arī jaunus mentorus - pieredzējušus uzņēmējus Latvijas lauku telpā, kuri gatavi dalīties savā pieredzē un iedvesmot jaunos biznesā. Pieteikšanās links šeit: https://forms.gle/9a2G1BqyPddQntLG8 
Kontaktinformācija: 
Terēze Riekstiņa, tereze.riekstina@llkc.lv, mob. 29269931
Pielikums: 
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: