SIA Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Ventspils nodaļa organizē kārtējo mājražotāju Grupu konsultāciju par tēmu - alternatīvas konservēšanas metodes un produkcijas dažādošana. Tikšanās dalībniekiem būs iespējams noskaidrot visu, kas saistīts ar higiēnas prasību nodrošināšanu mājražošanā, arī praktiski darboties garšu laboratorijā - sagatavot zaļumu pesto, izvārīt biešu un čia sēklu ievārījumu, kā arī noskaidrot, cik gards ir burkānu - apelsīnu džems. Pasniedzēja Ieva Pastore dalībniekiem stāstīs par savu personīgo pieredzi īpatnu un savdabīgu garšu meklējumos un atklās ne vienu vien virtuves noslēpumu.
Tikšanās notiks 16.oktobrī plkst.11:00 Ventspils Tehnikumā, 235.telpā. Pieteikties pie Gitas Langbergas pa tālr. 26109996
Pielikums | Izmērs |
---|---|
programma_161018.pdf | 55.59 KB |