31.10.2024, Grobiņa | Reģionālais informatīvais seminārs "Par aktualitātēm nozarē un Latvijas Kopējās lauksaimniecības politikas Stratēģiskā plāna ieviešanu" (ar ZM, LAD, VAAD, PVD, LLKC, ALTUM, ZMNĪ, VTUA dalību)

Datums: 
31. Oktobris, 2024
Reģions: 
Vieta: 
Grobiņas pagasta kultūras nams “Robežnieki”

Zemkopības ministrija (ZM) sadarbībā ar Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centru (LLKC) visā Latvijā organizēs deviņus reģionālos seminārus, kuros lauksaimniekiem skaidros gaidāmās aktualitātes nozarē un Latvijas Kopējās lauksaimniecības politikas Stratēģiskā plāna (KLP SP) ieviešanu 2025. un tuvākajos gados. Reģionālais seminārs Dienvidkurzemes novadā tiek plānots 2024. gada 31. oktobrī.

Datums: ceturtdiena, 2024. gada 31. oktobris plkst. 11:00(reģistrācija sākot no plkst. 10:30).

Norises vieta: Grobiņas pagasta kultūras nams "Robežnieki"
"Robežnieki", Liepu iela 1A, Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes novads

Semināra pamattēmas:
* Zemkopības ministra Armanda Krauzes uzruna, aktuālais nozarē un galvenās prioritātes nākamajam gadam.
* Aktuālais Tiešajos maksājumos – iepriekšējā gada pieredze un izmaiņas nosacījumos (ZM, LAD).
* Investīciju atbalsta pasākumi Kopējās lauksaimniecības politikas Stratēģiskā plāna ietvaros. Aktualitātes par valsts atbalsta pasākumiem. Riska pārvaldības attīstība un nozīme lauksaimniecībā (ZM, LAD).
* Aktualitātes par augsnes izpēti un izmaiņām augu aizsardzības līdzekļu reģistrā (VAAD).
* Aktualitātes par dzīvnieku infekcijas slimībām (PVD).
* Atbildes uz jautājumiem, diskusija.

+ Seminārā piedalīsies pārstāvji no Zemkopības ministrijas padotības iestādēm ZMNĪ, VTUA un AS “Attīstības finanšu institūcija Altum”, Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC), būs iespēja uzdot jautājumus un saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Lai tīri tehniski labāk varam sagatavoties semināram, lūgums pieteikties, aizpildot reģistrācijas veidlapu saitē -> PIETEIKUMA ANKETA
Ikviens sirsnīgi gaidīts arī bez pieteikšanās!

Kontakti uzziņai : Aiva Kasparoviča (tālr. 26263682, e-pasts: aiva.kasparovica@llkc.lv). 

Saskaņā ar Latvijas Republikas Zemkopības ministrijas un SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” noslēgto līgumu Nr. 2023/131 no 2023. gada 29. decembra Aktivitāte “Informatīvi izglītojošu semināru organizēšana visā Latvijā”

Pasākuma laikā iespējama fotografēšana, audio un video ierakstu veikšana ar mērķi atspoguļot pasākuma norises gaitu. Uzņemtais materiāls var tikt reproducēts, izplatīts vai publicēts pasākuma organizatora interneta vietnēs un drukātajos materiālos.

==
@ WhatsApp grupu vienotai informācijas apmaiņai par SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Liepājas biroja piedāvātām iespējām, aktualitātēm un citām iespējām Liepājā un Dienvidkurzemes novadā!
Lai pievienotos WhatsApp grupai izmanto šo saiti telefonā: https://chat.whatsapp.com/BJi0n4yKJRs968WoT7IFAq

Kontaktinformācija: 
Aiva Kasparoviča (tālr.: +371 26263682; e-pasts: aiva.kasaprovica@llkc.lv)
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: